Geslaagde 24H Nieuw-West

Nazomers genieten bij 24H Nieuw-West

Op zaterdag 14 september werd 24H Nieuw-West gehouden in de Natureluur. Het was een zeer geslaagde dag. Er waren veel leuke activiteiten voor jong en oud. Er waren veel bezoekers en veel vrijwilligers hielpen mee. De sfeer zat er goed in. Het was een mooie zonnige dag. We hebben met de kinderen brooddeeg gemaakt en daarna op kampvuur gebakken, we hebben pijl en boogjes gemaakt, Tie & Dye vlaggetjes, er waren Natureluur/Ruige Riet wandelingen, ponyritjes door de Natureluur. Het terrein was leuk aangekleed met hangmatten en trampolines, en we hebben de middag afgesloten met twee heerlijke soepjes. Kortom een zeer geslaagde dag.

Meer weten over openbare evenementen in de Natureluur?

De Natureluur is openbaar terrein en ‘altijd toegankelijk’. In gebouwtje De Drijfsijs bevinden zich toiletten. Rond het gebouwtje De Drijfsijs is bijna altijd wel een medewerker / vrijwilliger aanwezig van maandag t.m. vrijdag. In het hoogseizoen zijn er ook regelmatig medewerkers aanwezig op zaterdagen en zondagen, en zeker al er openbare evenementen zijn en/of groepsbezoeken/arrangementen. Onze openbare evenementen worden gepubliceerd in onze agenda. Groepsbezoeken en arrangementen zijn over het algemeen niet openbaar/besloten. (Deze vind je niet terug in onze agenda.) Wil je over mogelijkheden voor groepsbezoeken meer weten, neem dan even contact met ons op.

Zelf evenementen organiseren in de Natureluur: neem contact met ons op

Team Natureluur organiseert evenementen in de Natureluur, maar het komt ook voor dat bewoners of vertegenwoordigers van een stichting of organisatie initiatief nemen om in de Natureluur een leuke openbare activiteit te organiseren. Voorbeelden hiervan zijn b.v. de ‘Ken Uw Sloterplas’ vaartochten, de Buurtcamping, de ’bankjes collectief dag’, de ‘GGZ wandelingen’ en de ‘Keti Koti’ viering. Heb je zelf ook een idee voor een (openbare) activiteit en overweeg je om jouw openbare evenement te houden in de Natureluur en/of met de organisatie samen te werken met de Natureluur? Bel of mail ons dan via info@denatureluur.nl of 020 411 51 77.