Florakokjes bij de Natureluur!

Vrijdag 26 mei waren de Florakokjes bij de Natureluur!

Op vrijdag 26 mei was het bij de Natureluur een super leuke dag, dat kwam niet alleen door het mooie weer maar dat is gekomen omdat de Florakokjes een activiteit hadden bij de Natureluur.

Het was een hele leuke middag met de kinderen die bij de Florakokjes zitten. De Florakokjes is een groep die elke week activiteiten organiseren voor kinderen uit Amsterdam Noord in de omgeving van het Florapark.

Groep de Florakokjes is voor de kinderen een vertrouwde groep waar ze leren om met elkaar om te gaan op een hele leuke en creative manier. Om op een creative manier een hele leuke middag te krijgen ben je bij de Natureluur op het goede adres.

De kinderen hebben met het hele lekkere weer met vlotten gevaren,waterballonnen gevecht gehouden en als klap op de vuurpijl hebben ze ook met de sproeier gespeeld. Lekker nat worden! Tussen het spelen door werden er ook nog pannenkoeken uitgedeeld!

Wil jij nou ook z’n leuke dag hebben bij de Natureluur? Dat kan, stuur dan een e-mailtje naar de Natureluur en informeer naar de mogelijkheden. info@denatureluur.nl

Groene groetjes de Natureluur.