Geannuleerd i.v.m. corona maatregelen: meivakantie activiteiten!

I.v.m. corona maatregelen zijn de meivakantie activiteiten geannuleerd. Gebouw De Drijfsijs is gesloten voor publiek i.v.m. de maatregelen en de toiletten zijn gesloten. Zelf spelen mag nog als u alleen komt of maximaal met 3 personen tegelijk en daarbij afstand van 1,5 meter houdt tijdens uw bezoek aan het park. Er zullen geen meivakantie activiteiten zijn.

===================================

Hieronder volgt een oud bericht, dat niet meer van toepassing is. Er zijn GEEN meivakantie activiteiten i.v.m. corona maatregelen.

Meivakantie activiteiten (van 4 t.m. 8 mei 2020)!
Van 4 t.m. 8 mei 2020 organiseren we in de Natureluur activiteiten ter gelegenheid van de meivakantie. Aan het programma en de activiteiten wordt op dit moment nog gewerkt. Zodra het programma bekend is lees je dat hier.

Wat kun je in elk geval van ons verwachten tijdens de 2e meivakantie week?
Sowieso tijdens deze week van maandag tot en met vrijdag dagelijks super leuke open inloop activiteiten van 12:00-16:00 uur.

Groepen tijdens de 2 meivakantie week activiteiten week (4 t.m. 8 mei)
Groepen kunnen deze week gebruik maken van activiteiten uit ons super leuke groepsaanbod

Beheerders
Zijn lekker veel aanwezig deze meivakantie weken dus als je zelf komt spelen en ontdekken zijn de toiletten open, kun je wat drinken bestellen in de kantine en kleden we ons terrein extra feestelijk aan.

Meedoen?
Opgeven kan nu al! BSO (of andere) groepen die langs willen komen in de Meivakantie 2020 en die mee willen doen aan activiteiten van 4 t.m. 8 mei, kunnen zich daarvoor nu al bij ons opgeven – dit kan door een e-mail te sturen naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Zelf spelen en groepsaanbod tijdens de 1e meivakantie week in de Natureluur
In de periode van 27/4 t.m. 1/5 in 2020 ligt de nadruk op zelf komen spelen en genieten tijdens de 1e meivakantie week in de Natureluur.

(Toelichting ‘zelf spelen weken’:)
Team Natureluur & vrijwilligers zijn samen maar een klein kernteam en ons budget is niet eindeloos groot, waardoor we rond de kerstvakantie periode helaas niet (meer) ruimte hebben om 14 dagen lang allerlei leuke activiteiten te organiseren. We hebben de keuze gemaakt in 2020, om in de Natureluur meivakantie de 1e week wat rustig aan te doen.)

Ook als er geen activiteiten zijn, zijn er 1001 mogelijkheden om zelf te spelen en te ontdekken in de Natureluur !

(De Natureluur is openbaar terrein.)

Spelen in de Natureluur is op eigen risico.

Geniet van de Natureluur als je de aankomende lente dagen er zelf op uit
gaat in de Natureluur !!!