Belevenis afhaal service: Corona proof Krokusvakantie vieren in de Natureluur

In 2021 werken de Natureluur en de Natuurkamer steeds vaker samen. (Meer daarover vertelden wij hier.)

De Natureluur en de Natuurkamer hebben op 9/2 toestemming van de gemeente Amsterdam gekregen om, met inachtneming van zeer strénge regels, tijdens de Krokusvakantie toch iéts te organiseren in de Natureluur.

Samen werken wij op dit moment achter de schermen héél hard aan een geheel nieuwe door de gemeente goedgekeurde ‘Coronaproof formule’ voor de Krokusvakantie van 20/2 t.m. 27/2.

Ons aanbod: Natureluur Belevenissen op 3 dagen én op de meeste andere dagen staat de thee & limo klaar in de Krokusvakantie (alleen afhalen)

Héél in het kort komt ons aanbod erop neer dat we een 7-tal Natureluur belevenissen ontwikkeld hebben, die bezoekers van de Natureluur binnen enkele dagen vanaf nu online kunnen boeken via de Natureluur website op

  • dinsdag 23/2 van c 10-16 uur
  • woensdag 24/2 van c 10-16 uur
  • donderdag 25/2 van c 10-16 uur

Meer lees je hier.

Wat Natureluur Belevenissen afhaal pakketten zijn lees je hieronder.

Onze zeven eerste Natureluur belevenissen

Zeven eerste Natureluur belevenissen zijn binnen enkele dagen online te boeken via www.denatureluur.nl.

De eerste belevenissen / zelf doe afhaal pakketten zullen zijn:

  • Kampvuur maak zelf doe pakket
  • Waterdieren zoeken zelf doe pakket
  • Kruidenboter zelf doe pakket
  • Zintuigen wandeling zelf doe pakket
  • Natuur bingo zelf doe pakket
  • Vogel verwen slinger zelf doe pakket
  • Pijl en boog zelf doe pakket

Zo gauw we alles af hebben met de voorbereiding zul je op deze webiste meer lezen over prijzen, voorwaarden en spelregels etc.

‘Natureluur Belevenissen (zelf doe afhaal pakketten)’

Dit zijn online te bestellen afhaal / uitgifte ‘belevenis pakketten’ waarmee de Natureluur bezoekers helpt en ondersteunt om zelf iets leuks te doen in de Natureluur. Natureluur belevenisjes’ bestaan elk uit samengestelde ‘afhaal pakketten’, bestaande uit een mix van b.v. verbruiksgoederen. Bij een ‘kampvuur pakket’ is dit b.v. aanmaakhout + tondel, in combinatie met wat ‘vaste, retourneerbare’ leen-materialen, zoals ‘gereedschap’. (Denk aan een vuurschaal, een firesteel.) Elk ‘Natureluur belevenisje’ pakket heeft, waar mogelijk en/of nodig, een uitleg vel erbij. Als zo’n uitleg vel er NIET bij zit, dan krijgt u deskundige uitleg / demonstratie / hulp van een Natureluur medewerker wat u kunt / mag / moet doen met uw ‘afhaal belevenis’ pakket.

Natureluur Kiosk

In de Natureluur Kiosk kunnen besteld worden consumpties en verbruiksgoederen die voorheen alleen online los te koop waren als ‘extra’s’, als je online een activiteit bestelde. Via de nieuwe ‘Natureluur Kiosk’ kun je nu (de meeste van) die ‘extra’ producten ook los bestellen.

In de Krokusvakantie zal dit zijn op alle dagen tussen 20/2 en 27/2 uitgezonderd de zondagen.

Tijden waarop ‘de thee klaar staat’ (voor afhalen) leest u binnen enkele dagen vanaf nu op onze website www.denatureluur.nl

Tot snel !!!

Team Natureluur