Datum

18 oktober 2020
Expired!

Tijd

12:00 - 16:00

Gruffalo / 2-7 jaar

Let op:
Helaas is dit evenement afgelast vanwege corona. Heb je al kaartjes gekocht? Dan ontvang je een e-mail hierover.

Net zoals in het wereld bekende kinderboek van Julia Donaldson zit er vandaag in de Natureluur ook een Gruffalo! Help !

Want hij heeft vlijmscherpe klauwen en kaken die alles kauwen. Een gifgroene wrat op z’n neus en stekels van z’n staart tot z’n kop! Maar is deze Natureluur Gruffalo in het echt wel net zo eng als hij eruit ziet? Durf jij mee op zoek naar dit Natureluur bosmonster? Tijdens de tocht komen we ook muis, vos, uil, slang en misschien ook nog andere Natureluur bosbewoners tegen!

Locatie
Natuurspeeltuin Sloterpark – De Natureluur. Melden bij gebouwtje De Drijfsijs, Pres. Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam, 020 411 51 77 of bellen en/of mailen (06 333 06 191 of info@denatureluur.nl).

Doelgroep
Geschikt voor kinderen van 2 t/m. 7 jaar.

Voorwaarden
Ouders / verzorgers gaan mee met deelnemende kinderen.

Begeleiding
Elke ronde wordt begeleid door 2 personen via Natureluur partner Natuur is een Feest.

Prijs
Eur 7.50 per kind. Korting: 50 procent korting met Stadspas.

Aantal beschikbare tickets
Per ronde zijn er 20 tickets.

Slecht weer scenario
Het programma gaat door zolang de takken niet van de bomen waaien of bij onweer. Er is geen slechtweerscenario. Het is een buitenprogramma, kleed u en uw kind op het weer, het gaat ook blij slechter weer door.

Corona
De aanwezige Natureluur medewerkers bij deze activiteit zorgen voor de naleving van de Corona regels. De (gast)begeleiders als ook de betrokken Natureluur vrijwilligers en medewerkers en alle andere volwassenen bij deze activiteit houden onderling 1,5 meter afstand en volgen ook alle andere voorschriften van het RIVM die gelden voor buiten activiteiten met kinderen tot 12 jaar. Onderling hoeven deelnemende kinderen onder de 12 jaar geen afstand te houden. Het gebouwtje ‘De Drijfsijs’ wordt alleen indien noodzakelijk gebruikt voor toiletgebruik en voor het gebruik / opslag van bij de activiteit benodigde materialen. Als er Corona ontwikkelingen zijn rond de activiteiten datum die aanleiding geven tot het aanpassen dan wel afgelasten van de activiteit dan publiceert de Natureluur dit op www.denatureluur.nl.

Nieuwsbrief De Natureluur

Je wilt toch niks missen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten in de Natureluur. Wij sturen je ook een bericht als er nieuwe stoere feestjes online te boeken zijn.

Dank je wel!