Activiteiten voor groepen in de Natureluur

Datum

13 augustus 2020
Expired!

Tijd

11:45 - 16:00

Prijs

Vanaf € 3,00

Zomer avontuur in de Natureluur (10-12 jaar)

Eén ticket = de hele middag meedoen
Eén ticket geeft toegang tot alle drie de activiteiten deze middag. Zie het volledige programma hieronder. Uw kind doet de hele middag mee. U blijft er als ouder / voogd er niet zelf bij.

Let op: Het aantal tickets voor Stadspas houders en bewoners van Nieuw-West is beperkt, dus snel boeken!

Voorwaarden en praktische informatie
Door een ticket te kopen voor uw kind(eren) verklaart u, dat u en uw kind(eren) de (spel)regels gelezen heeft / hebben én accepteert, óók de algemene hygiëne regels waar iedereen in Nederland zich moet houden in verband met de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Lees hier alle voorwaarden en praktische informatie

Programma

Programma

11:45 - 12:00
Aanmelding
Bij de dag-kassa van de Natureluur.
12:00 - 13:05
Natuurwandeling en survival-koken
Super stoere natuurwandeling met maar liefst twee ervaren boswachters en survivalaars ! Kruidjes zoeken en herkennen, tondel zoeken en leren over vuur, proeven van eetbare oogst 'in het wild' en als er tijd voor is... bos-kruiden thee laten trekken en proeven en....kruidentoastjes smeren met eetbaar gevonden heerlijks uit het bos!
13:05 - 13:20
Pauze
13:20 - 14:25
Akrobatiek tussen de bomen
Gecombineerd met Poi ballen & Elbow Stand.
14:25 - 14:40
Pauze
14:40 - 15:45
Kano varen, vlot varen, bootje varen op de vijver
Afgewisseld met (ook voor bij slechter en/of frisser weer) een 'takken atelier' waar speren, dolken, Indianen stokken, mini boompjes, dromenvangers en/of armbandjes gemaakt kunnen worden.
15:45 - 16:00
Einde programma
Kinderen die zelf gekomen zijn, gaan zelf naar huis. Kinderen die gebracht zijn, worden weer opgehaald bij de dag-kassa van de Natureluur.
Uitverkocht
Nieuwsbrief De Natureluur

Je wilt toch niks missen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten in de Natureluur. Wij sturen je ook een bericht als er nieuwe stoere feestjes online te boeken zijn.

Dank je wel!