Datum

6 juni 2022
Expired!

Tijd

00:00 - 16:00

Zig Zag Ziganes Live

LET OP DE GENOEMDE TIJD VAN HET OPTREDEN IS ONDER VOORBEHOUD, NEEM EVEN CONTACT MET ONS OP OVER DE LAATSTE NIEUWTJES OVER DIT OPTREDEN !!!

Zig Zag Ziganes Live ! Op maandag 6 juni, dit is 2e Pinksterdag, zullen de Zig Zag ziganes een live optreden verzorgen bij de Natuurkamer in de Nartureluur. Wil je dit optreden bijwonen of meer informatie ontvangen over de tijd van het optreden en/of over de openingstijden van de Natuurkamer kiosk op 2e Pinksterdag? Stuur dan een e-mail naar info@de-natuurkamer.nl en/of bel naar de Natuurkamer / gebouwtje De Drijfsijs, 020 411 51 77.

Zig Zag Ziganes is een muzikaal duo, bestaande uit Ernest Dobber (gitaar) en Frija Prins. (viool). Het duo leerde elkaar kennen in een symfonieorkest, en gaandeweg zijn zij steeds meer samen gaan musiceren, wat uiteindelijk in deze duo act resulteerde. Naast de zigeunermuziek flirten ze graag met tal van andere stijlen. Meer over Zig Zag Ziganes lees je hier.

Tot ziens bij de Natuurkamer in de Natureluur op Tweede Pinksterdag !!!

Nieuwsbrief De Natureluur

Je wilt toch niks missen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten in de Natureluur. Wij sturen je ook een bericht als er nieuwe stoere feestjes online te boeken zijn.

Dank je wel!