Datum

24 oktober 2020
Expired!

Tijd

12:00 - 15:30

Mine Craft in het echt / 9-12 jaar

Heb jij wel eens mine craft gespeeld op de computer? In het echt is het nog veel spannender en al helemaal in de Natureluur!

In het Ruige Riet en in en om de Natureluur maak je je eigen schuilplekken, vallen en wapens. Hierbij gebruik je takken en andere natuurlijke materialen die je in het Natureluur bos kunt vinden. Want als het donker wordt, komen de monsters, skeletons, gevaarlijke spinnen en creepers. Kun jij ze van je af houden? Ben jij op tijd klaar om een aanval op de donkere plekken in het Natureluur woud te overleven?

Tijden en tickets
Het Mine Craft in het echt programma duurt anderhalf uur. Er zijn tickets te koop voor de volgende tijden:

Locatie
Natuurspeeltuin Sloterpark – De Natureluur. Melden bij gebouwtje De Drijfsijs, Pres. Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam, 020 411 51 77 of bellen en/of mailen (06 333 06 191 of info@denatureluur.nl).

Doelgroep
Geschikt voor kinderen van 9 t/m. 12 jaar.

Voorwaarden
Ouders / verzorgers gaan NIET mee met deelnemende kinderen. Kinderen van 9 jaar en ouder komen het liefste alleen naar de activiteit. Als ouders hun deelnemend kind van 9 jaar en ouder brengen, dan gaat u, na het brengen van uw deelnemende kind, zelf naar huis en u blijft niet op de loacatie. Kinderen van 9 jaar en ouder doen alleen mee met de activiteit.

Begeleiding
Elke ronde wordt begeleid door 2 personen via Natureluur partner Natuur is een Feest.

Prijs
Eur 8.50 per kind. Korting: 50 procent korting met Stadspas.

Aantal beschikbare tickets:
Per ronde zijn er 20 tickets.

Slecht weer scenario
Het programma gaat door zolang de takken niet van de bomen waaien of bij onweer. Er is geen slechtweerscenario. Het is een buitenprogramma, kleed u en uw kind op het weer, het gaat ook blij slechter weer door.

Corona
De aanwezige Natureluur medewerkers bij deze activiteit zorgen voor de naleving van de Corona regels. De (gast)begeleiders als ook de betrokken Natureluur vrijwilligers en medewerkers en alle andere volwassenen bij deze activiteit houden onderling 1,5 meter afstand en volgen ook alle andere voorschriften van het RIVM die gelden voor buiten activiteiten met kinderen tot en met 12 jaar. Onderling hoeven deelnemende kinderen t.m. 12 jaar geen afstand te houden. Het gebouwtje ‘De Drijfsijs’ wordt alleen indien noodzakelijk gebruikt voor toiletgebruik en voor het gebruik / opslag van bij de activiteit benodigde materialen. Als er Corona ontwikkelingen zijn rond de activiteiten datum die aanleiding geven tot het aanpassen dan wel afgelasten van de activiteit dan publiceert de Natureluur dit op www.denatureluur.nl.

Nieuwsbrief De Natureluur

Je wilt toch niks missen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten in de Natureluur. Wij sturen je ook een bericht als er nieuwe stoere feestjes online te boeken zijn.

Dank je wel!