Datum

9 juli 2021
Expired!

Tijd

12:00 - 16:00

Prijs

Vanaf Eur 0,50

Natureluur Kiosk

12:00-16:00 uur

De Natureluur Kiosk zal open zijn op veel doordeweekse data in de zomer: 9/7, 10/7, 11/7, 12/7 t.m. 16/7, 19/7 t.m. 23/7, 26/7 t.m. 30/7 & 16/8 t.m. 20/8.

Natureluur Kiosk: nóg meer speel plezier

Via een bestelling in onze kiosk kun je een middagje zelf spelen in de Natureluur in een handomdraai zelf nóg leuker maken. Via onze kiosk kun je bijvoorbeeld bestellen zaken als:

  • een kampvuur pakket
  • deeg voor broodjes
  • gereedschap en instructies om zelf brandnetel thee te kunnen maken

Assortiment

Bekijk hier het gehele assortiment van onze Natureluur Kiosk.

Locatie

Volg de geur van vers gebakken pannenkoeken. Vind je weg naar gebouwtje De Drijfsijs. Bij het uitgifte luik van De Drijfsijs kun je je bestellingen plaatsen.

Als er voldoende beheerders aanwezig zijn is de kiosk open en hangen de hangmatten

Hoe kun je zien of er een beheerder aanwezig is en de kiosk open? Als de beheerder aanwezig is hangen de hangmatten op. En de beheerder kan altijd met je meedenken als je nog iets mist of wenst om je bezoek aan de Natureluur nóg leuker te maken.

Lekker fruit

Regelmatig zul je in de kiosk deze zomer gezond fruit kunnen bestellen of een heerlijk kopje thee in de lekkerste smaakjes.

Kosten

Vanaf Eur 0,50. Al onze Kiosk prijzen lees je hier.

Organisatie

Onze activiteiten worden aangeboden vanuit een samenwerking tussen de Natureluur en de Natuurkamer o.a. dankzij steun van Midzomer Mokum.

Locatie

De Natureluur

President Allendelaan 4

1064 GW Amsterdam

Natureluur Kiosk: wat is het en hoe werkt het

De kiosk is in de zomer open zo gauw als er voldoende beheerders aanwezig zijn in de Natureluur. Kiosk producten kun je hier bestellen als je in de Natureluur bent en beheerders aanwezig zijn. Als je besteld hebt kun je je bestelling ophalen bij het luik van de Natureluur Kiosk.

Weekeinden in de zomer: kiosk soms wel, maar niet altijd open

De Natuurkamer en de Natureluur streven ernaar om in de zomer in de weekenden geregeld in elk geval één van de weekeind dagen in de zomer minstens een gedeelte van één van de weekeind dag open te zijn met de Natureluur Kiosk. Bij het schrijven van dit artikel is / was nog niet bekend op welke weekeind dagen de Kiosk in de Zomer open zal zijn. Meer actuele informatie hierover zal later worden aangeleverd op deze site zo gauw dit wel bekend is.

Natureluur Kiosk zeer beperkt open of vaker gesloten deze zomer: periode 31/7 t.m. 15/8

De Natureluur Kiosk zal zeer beperkt en/of helaas vaker gesloten zijn in de volgende periode deze zomer: 31/7 t.m. 15/8.

Nieuwsbrief De Natureluur

Je wilt toch niks missen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten in de Natureluur. Wij sturen je ook een bericht als er nieuwe stoere feestjes online te boeken zijn.

Dank je wel!