Datum

20 december 2020
Expired!

Tijd

Gehele dag

Kerstvakantie: Natureluur zelf spelen weken

Natureluur zelf spelen weken

  • Beheerders (beperkt) aanwezig –
  • (betaald) groepsbezoek (beperkt) mogelijk in overleg
  • Vandaag zijn er geen activiteiten.
  • Beheerders zijn (beperkt) aanwezig, kom lekker zelf spelen en ontdekken!

Maatwerk groepsbezoekjes zijn mogelijk in overleg (beperkt) wel in sommige gevallen mogelijk. Indien u hiervoor belangstelling heeft is het ’t beste om even te mailen naar info@denatureluur.nl dan kunnen we altijd samen met uw wensen in gedachten kijken naar de (on)mogelijkheden rond deze periode.

Hieronder volgen enkele tips & trucs, voor als je van plan bent om in de periode van 20/12/20 t.m. 3/1/2021 zelf te komen spelen in de Natureluur:

Ook als er geen activiteiten zijn, zijn er 1001 mogelijkheden om zelf te spelen en te ontdekken in de Natureluur !

Spelen in de Natureluur is op eigen risico.

Toiletten
De toiletten in de Natureluur zijn in gebouwtje De Drijfsijs en hierdoor alleen open als er een beheerder is. Wil je zelf komen spelen vandaag en zeker weten of er een beheerder is en tot hoe laat, of heb je een andere vraag over je bezoek ? Stuur dan even een e-mail naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

We altijd een bijdrage voor toiletgebruik (€ 0,20).

Bezoekers die het toilet toch gesloten aantreffen kunnen bij partners in de omgeving eventueel terecht voor een toilet. (B.v. Sloterparkbad, restaurantjes op het Confuciusplein, de kinderboerderij, Hotel Buiten / Sloterstrand. Het is wel raadzaam om de eigen websites van deze locaties te checken, om zeker te weten of de toiletten tijdens jouw bezoek tijdstip bij hen wel open zijn.)

Materialen
Op dagen dat er een beheerder aanwezig is, kan soms, bij de beheerder (klein) materiaal geleend worden in overleg, als dit vreugde verhogend is voor het genieten in het park en voor gebruik tijdens het zelf spelen. Mis je iets voor als je zelf aan het spelen bent, en er is een beheerder aanwezig, schroom dan niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Veel plezier in en om de Natureluur!

Nieuwsbrief De Natureluur

Je wilt toch niks missen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten in de Natureluur. Wij sturen je ook een bericht als er nieuwe stoere feestjes online te boeken zijn.

Dank je wel!